Harmonogram Luty-Marzec 2021
Luty 2021 r.
Szkolenia zdalne lub w miejscu.
Lp. |
Data |
Dane liczbowe dotyczące przygotowania i dostawy posiłku. ZAPLANOWANA PRZERWA KAWOWA 9.45-10.00, PRZERWA NA LUNACH/OBIAD 13.45-14.00 |
Tytuł |
1 |
01.02. |
|
|
2 |
02.02. |
|
|
3 |
03.02. |
|
|
4 |
04.02. |
|
|
5 |
05.02. |
|
|
6 |
06.02. |
|
|
7 |
07.02. |
|
|
8 |
08.02. |
|
|
9 |
09.02. |
|
|
10 |
10.02. |
|
|
11 |
11.02. |
|
|
12 |
12.02. |
|
|
13 |
13.02. |
|
|
14 |
14.02. |
|
|
15 |
15.02. |
|
|
16 |
16.02. |
|
|
17 |
17.02. |
|
|
18 |
18.02. |
|
|
19 |
19.02. |
8h [8-16] 8 osób serwis kawowy 09.30-10.00 plus Lunch/obiad 13.30-14.00 |
Gr 1 Dialog motywacyjny/motywujący |
20 |
20.02. |
|
|
21 |
21.02. |
|
|
22 |
22.02. |
|
|
23 |
23.02. |
|
|
24 |
24.02. |
|
|
25 |
25.02. |
|
|
26 |
26.02. |
8h [8-16] 8 osób serwis kawowy 09.30-10.00 plus Lunch/obiad 13.30-14.00 |
Gr 2 Dialog motywacyjny/motywujący |
27 |
27.02. |
|
|
28 |
28.02. |
|
|
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
- |
Marzec 2021 r. Szkolenia zdalne lub w miejscu.
Lp. |
Data |
Dane liczbowe dotyczące przygotowania i dostawy posiłku. ZAPLANOWANA PRZERWA KAWOWA 9.45-10.00, PRZERWA NA LUNACH/OBIAD 13.45-14.00 |
Tytuł |
1 |
01.03. |
|
|
2 |
02.03. |
|
|
3 |
03.03. |
|
|
4 |
04.03. |
|
|
5 |
05.03. |
8h [8-16] 8 osób serwis kawowy 09.30-10.00 plus Lunch/obiad 13.30-14.00 |
Gr 1 Technika kontraktu socjalnego |
6 |
06.03. |
|
|
7 |
07.03. |
|
|
8 |
08.03. |
|
|
9 |
09.03. |
|
|
10 |
10.03. |
|
|
11 |
11.03. |
|
|
12 |
12.03. |
8h [8-16] 8 osób serwis kawowy 09.30-10.00 plus Lunch/obiad 13.30-14.00 |
G2 1 Technika kontraktu socjalnego |
13 |
13.03. |
|
|
14 |
14.03. |
|
|
15 |
15.03. |
|
|
16 |
16.03. |
|
|
17 |
17.03. |
|
|
18 |
18.03. |
|
|
19 |
19.03. |
8h [8-16] 8 osób serwis kawowy 09.30-10.00 plus Lunch/obiad 13.30-14.00 |
Gr 1 Praca z trudnym klientem |
20 |
20.03. |
|
|
21 |
21.03. |
|
|
22 |
22.03. |
|
|
23 |
23.03. |
|
|
24 |
24.03. |
|
|
25 |
25.03. |
|
|
26 |
26.03. |
8h [8-16] 8 osób serwis kawowy 09.30-10.00 plus Lunch/obiad 13.30-14.00 |
Gr 2 Praca z trudnym klientem |
27 |
27.03. |
|
|
28 |
28.03. |
|
|
29 |
29.03. |
|
|
30 |
30.03. |
|
|
31 |
31.03. |
|
|